Stamboomhondjes

July 20, 2017

De twaalf puppy's van Fedor en Doris zijn voorzien van een chip en zijn dus vanaf vandaag echte Golden Retrievers met een heuse stamboom. Na het plaatsen van de chip werd deze gecontroleerd (blauwe kastje) en werd er bij elke pup middels een swab DNA materiaal verzameld afkomstig van hun wangslijmvlies. Dit wordt gedaan om te controleren of de door ons opgegeven ouderdieren daadwerkelijk de ouders van de pups zijn. Dit wordt bevestigd op de stamboom van elke pup.

De reuen heten nu Joy and Devotion's: NO NONSENSE (TURQUOISE), NOBODY BUT ME (ZWART/ROZE), NICE TO MEET YOU (PAARS), NICE GUY (ORANJE), NICKNAME (BLAUW), NEVER GIVE UP (GROEN), NIGHTWATCH (WIT), NEXT ONE (ZWART).

De teefjes dragen de namen: NORMS AND VALUES (ROOD), NO DOUBT ABOUT IT (ROZE),

NOT AVAILABLE (LILA), NATURAL BEAUTY (GROEN)

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten
Recente berichten

August 21, 2019

August 20, 2019

August 19, 2019

August 18, 2019

August 17, 2019

August 15, 2019

August 13, 2019

August 12, 2019

August 11, 2019

Please reload

Archief
Please reload

Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2019 Gemaakt door Karin Steenbreker

  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social Icon