even voorstellen...

November 25, 2018

Alle puppygezinnen weten nu welke puppy binnenkort bij hun zal komen wonen. Toeval bestaat niet, elk gezin heeft heel goed naar hun gevoel geluisterd en goed aangevoeld welke pup bij hun past. De resultaten van de puppytest sloten naadloos aan op hetgeen een ieder als wens had uitgesproken. Nog een paar dagen mogen wij genieten van deze heerlijke puppy's. Daarna trekken ze de wijde wereld in om met hun eigen familie mooie avonturen te gaan beleven. Wat vanmiddag nog niet lukte, ging na een slaapje een stuk beter. Pasfoto's maken met slaperige oogjes lukt niet goed, maar deze lijken best goed gelukt. Mogen we even aan u voorstellen: Boyke (Joy and Devotion's Pole Star) en Djiba (Joy and Devotion's Personal Coach), de reutjes staan weer boven aan. Daarna volgen de meisjes: Daantje (Personal Note), Fleur (Positive Vibe), Jedy (Pep Talk), LouLou (Pretty Perfect) en Senna (Personal Gift). De laatste foto is Jedy met één van haar nieuwe baasjes... voor elkaar bestemd...

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten
Recente berichten

August 21, 2019

August 20, 2019

August 19, 2019

August 18, 2019

August 17, 2019

August 15, 2019

August 13, 2019

August 12, 2019

August 11, 2019

Please reload

Archief
Please reload

Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2019 Gemaakt door Karin Steenbreker

  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social Icon